Суспільство (відео)

Останнє китайське попередження: черговий виконком міської ради (Відео)

Останнє китайське попередження дав Владислав Атрошенко Андрію Тертілову.

Начальник КП «Шкільне» попросив у виконкому дозволу укласти договір гарантії з недержавним банком, куди планують покласти на депозит понад 500 тисяч гривень. На ці кошти проведуть тендерну закупівлю продуктів харчування для шкільних їдалень.

Мовляв, така процедура просто необхідна для дотримання тендерного законодавства. Міський голова назвав Андрія Тертілова сміливцем і попросив його письмово підтвердити, що з цими грішми не станеться лиха.

— Згідно з доповідною запискою, на один день ви покладете ці кошти, а потім ви зможете їх забрати. ви – смілива людина.

Такого документа начальник КП «Шкільне» при собі не мав, тому розгляд його питання перенесли з першого на останнє. А вже за півгодини він знайшов таки пункт, що гарантує повернення вкладу.

— Закінчення строку дії договору або проведення тендерної процедури, тендерної документації, — Андрій Тертілов, начальник КП «Шкільне».

Та поки комунальник шукав підтвердження надійності банку, члени виконкому встигли розглянути кілька питань. Передати тренажери з балансу управління охорони здоров’я освітянам.

— Зловживань тут немає, я прошу підтримати це рішення, — Владислав Атрошенко, міський голова.

Про зовнішню рекламу прозвітував заступник міського голови Олександр Ломако. Він повідомив, що тролейбусні опори та розтяжки більше не завішуватимуть банерами. 35 останніх зняло підприємство МАГР-АВТО.

— Ми чекали, поки їх демонтують. На цьому ставимо крапку щодо цього підприємства, — Олександр Ломако, заступник міського голови.

Загалом засідання виконкому пройшло напрочуд швидко. Вирішили також провести сесію 28 лютого.

Ще статті по темі

Back to top button