Суспільство (відео)

П’яний водій скоїв ДТП, намагаючись утекти від патрульних (Відео)

29 жовтня близько одинадцятої ранку екіпажі патрульної поліції отримали орієнтування, що містом рухається автомобіль Daewoo Sens зеленого кольору, водій якого може бути в стані алкогольного сп’яніння. Також був зазначений державний номерний знак транспортного засобу.

Приблизно через 10 хвилин після отримання інформації патрульні помітили це авто на вулиці Івана Мазепи. Водій, побачивши поліцейський автомобіль, одразу змінив напрямок руху, порушуючи при цьому Правила дорожнього руху (перетнув подвійну суцільну смугу). Поліцейські, ввімкнувши проблискові маячки, поїхали слідом за порушником, завершивши маневр, подали звуковий сигнал і команду зупинитися, але чоловік і не думав цього робити.

Намагаючись відірватися від поліції, Daewoo почав кружляти дворами, заїхав на тротуар, де в цей час було чимало пішоходів, потім знову повернувся на вулицю Івана Мазепи. Порушуючи Правила дорожнього руху та спричинивши аварійну ситуацію, машина вискочила на вулицю Київську та прискорилася.

Під час ризикованого обгону водій Daewoo Sens не впорався з керуванням і зіткнувся з попутним автомобілем Skoda, який зачепив зустрічний Renault. Skoda, перетнувши смугу зустрічного руху, перескочила через бордюр та зупинилася, врізавшись у стіну приватного будинку.

На місці ДТП було два патрульні екіпажі, тому одні поліцейські кинулися до водія-порушника, інші – поспішили до машини, що вискочила на тротуар.

Водій і пасажирка Skoda спочатку відповіли, що медичної допомоги не потребують, але за деякий час жінка все ж таки попросила викликати їй «швидку», поскаржившись на головний біль.

Водія Daewoo Sens, 34-річного чернігівця, доставили до медичного закладу, де за результатом огляду кількість алкоголю в його крові становила 1.45 проміле. Крім того, з’ясувалося, що він взагалі не мав права сідати за кермо, оскільки 25 вересня цього року рішенням суду його позбавили цього права за… керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

На місце аварії викликали слідчого з оформлення дорожньо-транспортних пригод, автомобіль винуватця аварії доставили на арештмайданчик.

Джерело: Патрульна поліція Чернігова

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Часть видео вырезано, но этого хватает что бы понять, что копы действовали не эффективно.

  2. В межах міста устроїли гонки.Що це за затримання?Де інші поліцейські машини?А якби на тротуарі людей положив?Може я не права,та краще б він поїхав спокійно.Номер поліцейські бачили,вкрай не професіонально.

  3. Во дворах стрелять на поражение нужно было, или после ДТП завалить, стекла тонированые и виновен в аварии хз кто там, растреляли бы со всех стволов и дело с концом.

Back to top button