Суспільство (відео)

Паралізований проспект: владці не знають, скільки коштуватиме ремонт (Відео)

Купи піску, труби та безліч будівельників – так виправляють помилки укладання нового асфальтного покриття. Не встигли чернігівці випробувати нове полотно на зручність, як уже підкачала якість.

Асфальт провалився саме на цьому місці після першої ж негоди. Містяни нарікають на недбайливих шляховиків. Переконують: доки дорогу не ремонтували, тут утворювалася калюжа після зливи, та ще жодного разу не провалювався асфальт

Дорогу ремонтували працівники шляхобудівельного управління, а неполадки усуває підрядна організація «Укртрансбуд».

Переконують: надто вузька труба не справлялася із великою кількістю опадів, а тому почала підмивати асфальт. Запевняють: вини шляховиків немає. Та на усунення аварії знову збираються виділити чималу суму. Заступник міського голови навіть підрахувати її не береться.

«Дорога ж зроблена нормально. А це аварія така сталася…це ж серйозні додаткові кошти», — заступник міського голови Андрій Черненко.

Паралізованим проспект буде ще щонайменше два тижні, пояснюють будівельники. Хоч нарікають, що роботи розпочали без проекту. Його лише почали виготовляти.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. что было положено 20 лет назад тяжело определить, только до ремонта ШБУ асфальт не проваливался.

  2. Як це Челайн Куца знову не трогає….нормально все пояснили.. там точно нема вини ШБУ..Хіба, що должни були обслдовать як годиться і зразу замінити.

  3. Лжецы и проходимцы! Все и вся виноваты, только не чиновники и подрядчик, зато проводить ремонтные работы без проекта можно Когда уже их всех…

Back to top button