Суспільство (відео)

Парк біля «китайської стіни» відремонтують (Відео)

Недороблені фонтани та занедбані клумби.

Парк, який мав би бути окрасою мікрорайону, став місцем зустрічі за чаркою. Обурені мешканці цього будинку вирішили змінити ситуацію та написали власний проект реконструкції.

— Мета нашого проекту – зробити наш парк окрасою мікрорайону. Щоб усі могли тут відпочити, коли повертаються після робочого дня, — Тетяна Зайченко, ініціатор створення проекту.

У створенні проекту брали участь майже всі мешканці багатоквартирного будинку. Кожен пропонував щось своє. Своїми мріями поділилася і малеча.

— Щоб там було красиво і багато чого.

— Щоб там було багато дерев.

— Щоб там був фонтан, який уночі світиться, квіти красиві.

Квіти в парку таки будуть. Щоправда, фонтан – надто дорогий. Проект місцевих мешканців виграв у «бюджеті участі». На відновлення цього парку виділять понад дев’ятсот тисяч гривень.

У цю суму увійде і ремонт прибудинкової території. Щоправда, тут асфальт відремонтував місцевий депутат. Для цього виділяв кошти з депутатського фонду Сергій Вакуленко.

— Люди вирішили взяти розв’язання цих проблем у свої руки. І тому виграли. Я сподіваюсь, що тепер тут буде асфальт, якого вони тривалий час не могли добитися від ЖЕКу, — Сергій Вакуленко, депутат міської ради.

Коли розпочнуть реконструкцію, ще невідомо. Як проходитимуть роботи, ми ще повідомимо.

Ще статті по темі

Back to top button