Суспільство (відео)

Патріотична тусовка до Дня Незалежності в 37 садку (Відео)

Вишивані сорочки, віночки і українські колиски: у 37 садочку почали святкувати День Незалежності України.

-Україна – це наша хата.

-Україна – це смачно.

Смачну та красиву Україну малеча 37 садочка вивчає із народознавства. Святковий урок в дитячому закладі проводять не традиційно. Яскрава та вишивана світлиця сьогодні замінила дітям ігрову кімнату. Тут і рушники прядуть, і придане збирають.

«Коли вони побувають тут, то їм дуже подобається. Дуже люблять український одяг. Ходити у віночках», — вихователь 11 групи ДНЗ №37 Валентина Зайченко.

У вбраній за традиціями кімнаті дошкільнята вивчають українські звичаї та страви. Борщі і вареники тут найулюбленіша їжа.

-Дівчаткам давали вареники з вишнями. Хлопчикам з м’ясом.

Тематичні уроки, патріотичні лекції, пізнавальні екскурсії – до Дня Незалежності України в тридцять сьомому садочку розписаний увесь тиждень. Педагоги переконують, в дошкільному закладі виховують справжніх патріотів.

«Це вже йде розширення від мікросередовища, а це родина, сім’я, вулиця, на якій ми живемо до макросередовища – держава Батьківщина», — методист ДНЗ №37 Тетяна Клімова.

Державний герб та символи дітлахи цього дошкільного закладу знають ще із яселної групи. Власноруч виготовляють прапор України.

-Ми дуже любим весь наш край. І любим Україну.

Журналіст – Наталія Тягнирядно
Оператор – Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button