Суспільство (відео)

Пацифізм Атрошенка та «сповідь» Хрустицького (Відео)

Нарада в мера цього тижня була пришвидшеною через низку нових нарад, що наступали на п’яти ранковій. У півгодини вклався керівник «Муніципальної варти» Віталій Хрустицький, розказавши про нелегкі будні та важливі досягнення міських вартових.

«Робота з профілактикою правопорушень і безпека на вулицях міста. Складені адміністративні протоколи, труби демонтовані. Було зупинено злодія. Особу вдалося зупинити та передати до рук поліції. Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях 7 протоколів. Ці питання є нагальними для нашого міста. Багато чого навчилися та встигли. Дякую за увагу», — Віталій Хрустицький, начальник КП «Муніципальна варта».

Далі мер наголосив на питанні номер один – складанні бюджету міста наступного року. Активізував правоохоронців для охорони новеньких фонтанів.

«Там дуже дороге обладнання всередині. Лазять усередині діти і не діти», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова

Окремо мер звернув увагу на публікації в ЗМІ про насилля в закладах освіти та засумнівався в психологічному стані деяких вихователів і вчителів, порадивши управлінню освіти провести профілактичні бесіди в колективах.

«Недопустимість застосування фізичної сили в дитячих садочках, школах. Уважніше керівникам придивлятись до психологічного стану своїх підлеглих», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова

Згадали на нараді і про землю. За ініціативи самого міського голови в нас можуть уже скоро інвентаризувати всі земельні наділи. Також мер згадав про самозахоплення землі неподалік Десни, закупівлю нових тролейбусів і наказав напередодні зими швидше наносити дорожню розмітку та заривати ями після ремонтів.

Журналіст: Олег Дешура

Оператор:  Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button