Суспільство (відео)

Перший дзвінок для малечі: переповнені класи 24-ї школи (Відео)

Вишиванки – як шкільний однострій. У двадцять четвертій школі урочисті всі. Першачки з бантами і в краватках: тут їх сьогодні шістдесят п’ять.

«Перший клас у нас звичайний, другий – інклюзивний, там один хлопчик інвалід, він потребує навчання в інклюзивному класі. Третій із надмірною увагою загалом 65 першокласникам», — директор школи № 24 Юрій Доман.

Урочиста лінійка за традицією – на подвір’ї школи. Тут першачки дають перший дзвоник. А місцеві танцівники демонструють процес навчання в танці.

Тетяна Бутько цьогоріч набрала перший клас. Свій перший урок за новою програмою розпочинає про Україну. Ця малеча щойно із садочка. Педагог каже, що адаптуватися їм допоможе.

«Цього року в нас оновлена програма, перші два тижні адаптації діти писатимуть олівцями і тільки потім, хто готовий буде, писатиме ручкою», — вчитель 1-а класу Тетяна Бутько.

Цьогоріч у школі з’явився ще один комп’ютерний клас. Та відремонтували будівлю, — хвалиться директор.

«Ми косметично відремонтували класні кімнати, трохи навели порядок на подвір’ї . Тож наша школа повністю готова до навчання», — директор школи № 24 Юрій Доман.

Відремонтовані класи на міцність тут перевірять більше ніж півтисячі дітей. Усі вони сьогодні почали навчання.

Ще статті по темі

Back to top button