Суспільство (відео)

Подробиці таємничого зникнення в Білорусі (Відео)

Дев’ятнадцятирічного киянина шукають чернігівські правоохоронці. Ще 5 днів тому він начебто поїхав до бабусі в Чернігів. Звідси рейсовим автобусом вирушив на побачення до Гомеля. З коханою познайомився через соціальні мережі, дівчина мала би приїхати до Білорусі з Росії.

«Поїхав до дівчини чи не поїхав до дівчини, ми зараз перевіряємо слідчим шляхом. Проводяться слідчо-розшукові, оперативні дії щодо встановлення даних обставин. Наразі я не можу розголошувати таємницю слідства», — прокурор чернігівської місцевої прокуратури Дмитро Мельниченко.

На пошуки сина три дні тому кинувся батько. Він колишній військовослужбовець-прикордонник. Написав заяву до чернігівської поліції, та припускає, що хлопця могли завербувати іноземні спецслужби.

«Телефон відключений, жодного зв’язку з ним немає, з того боку нічого нового немає. У мене є офіційна інформація Державної прикордонної служби України стосовно перетину ним кордону Що там з’ясовувати, це справа 5 хвилин», — батько Ігор Гриб.

Чернігівська обласна прокуратура відкрила кримінальне провадження за умисне вбивство. Нині просять правоохоронців сусідніх держав допомогти в пошуках хлопця.

«Готується клопотання про міжнародну правову допомогу до сусідніх держав. Із метою з’ясування більш конкретних обставин події», — прокурор чернігівської місцевої прокуратури Дмитро Мельниченко.

Жодної інформації прокуратура не надає, посилаючись на таємницю слідства. Однак МЗС уже оприлюднило інформацію про те, що в слідчих ізоляторах Білорусі Павла Гриба не знайшли.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button