Суспільство (відео)

Подвійна радість та клопоти чернігівських мультибатьків (Відео)

Вперше в Чернігові у розвиваючому центрі «Орігамі» провели захід для батьків, що мають близнюків. Темою для спілкування став одяг для таких  малюків.  Батьки кажуть,  питання дуже актуальне. Багато з них вагаються, як правильно  вдягати дітей :  однаково чи підбирати різний одяг, щоб виділити їх індивідуальні особливості. Ініціатором цього заходу стала Ольга Рись, мама двох чарівних близнюків.

«Насправді ця ініціатива вона є першою, що ми вперше заговорили про проблеми мультібатьківства про плюси мінуси хочемо робити це на постійній основі. Під концепцію виховання особистостей двійнят обирати різні теми»,організатор батьківської спільноти «Мультибатьки» Ольга Рись.

На допомогу батькам прийшли психологи. Вважають, що вдягати двійнят краще в різний одяг.

«Я считаю, что каждый родитель в праве выбирать сам, одинаково или по разному , я могу дать лично обратную связь как от себя, я бы конечно одевала по разному, потому, что не взирая на то, что дети похожи, они все таки разные это не одна личность в двух экземплярах это два разных человека соответсвтенно одевать их нужно по разному»,психолог Жанна Шикунець.

В Чернігові багато батьків, що мають близнюків. Прийшли послухати порад експертів та поділитися між собою досвідом виховання.

«Буває одягаємось однаково буває по різному, як коли все залежить від настрою. Пока маленькі хочемо щоб були однакові поки маленькі хочеться щоб одгнакові були одобається»,мама близнюків Ірина.

«У меня двойняшки мальчик и девочка, поэтому пу чо дрес-коду мы придерживаемся одного стиля, но чаще всего одежду они вібирают сами себе, а я уже корректирую бывает, что выбирают такую одежду что не приемлимо одеть на уицу»,мама двійнят Олексндра.

Як правильно вдягати малюків повинні знати самі батьки, адже хто, як не вони розуміють своїх діток. Спільнота Мультибатьки плануює і надалі проводити подібні заходи.  Збиратимуться щомісяця, аби поговорити на теми не тільки одягу, а й освіти та виховання.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button