Суспільство (відео)

Поліцейські Чернігова відмовляються проходити переатестацію через корупцію (Відео)

Дмитро Коваленко прийшов на переатестацію до Головного управління поліції в області. Проте він вирішив відмовитися від проходження служби в лавах правоохоронців, про що написав відповідну заяву у главку. Каже, реформа поліції не дала результату. Корупцією досі пронизана вся система, проти неї й виступив колишній правоохоронець.

«Ти, що хочеш проти системи піти, кажуть. Я хочу відстояти свої права. Хочу,щоб об мене не витирали ноги»,колишній поліцейський Дмитро Коваленко.

Чернігівець обурений тим, що його колишнього начальника – командира стаціонарного поста «Кіпті» Юрія Павелка – відновили на посаді і той спокійно пройшов переатестацію. І це при тому, що він знаходиться під слідством за отримання хабарів. Його спіймали на гарячому в травні минулого року. Павелка підозрюють у вимаганні з підлеглих кругленьких сум грошей. Той начебто обклав їх даниною. Однак справа командира поста дивним чином заглухла.

«Сержантів вигнали, а командирів залишили. Прибрали неугодних, які не хочуть працювати за схемами»,колишній поліцейський Дмитро Коваленко.

У поліції ситуацію з відновленням на посаді начальника поста не коментують. Сподіваємось, мовчанка триватиме недовго. Адже суспільство отримало нову поліцію. Чи, може, це ілюзія?

Ще статті по темі

Back to top button