Суспільство (відео)

Поліція зняла підозрюваного у вбивстві просто з літака

Двоє чоловіків під час спільного вживання алкоголю задушили гостя. Одного підозрюваного бобровицька поліція, що на Чернігівщині, затримала практично одразу, іншого поліцейські Київської області зняли з літака в останню мить перед зльотом.

12 жовтня до Бобровицького відділення поліції ГУНП у Чернігівській області надійшло повідомлення про вбивство в одному з сіл району. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції на чолі з керівництвом.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Про насильницький характер смерті потерпілого красномовно свідчили численні тілесні ушкодження на тілі чоловіка. Поліцейські достеменно знали, що добу тому в будинку було гучне застілля, в якому, окрім господаря, брали участь загиблий і ще один чоловік – громадянин іншої держави.

Після кількох чарок оковитої чоловіки пригадали гостю старі образи і почали конфлікт. У результаті потерпілий не зміг чинити опір одразу двом нападникам, коли ті відлупцювали його, а потім придушили.

Господар зізнався у скоєному та надав правдиві свідчення про обставини вбивства. Він же й повідомив про подільника, який, аби уникнути відповідальності, збирався покинути межі країни. Орієнтування на підозрюваного отримали суміжні територіальні органи поліції та прикордонники.

Завдяки оперативному реагуванню поліції та колег з Київської області правоохоронцям вдалося затримати підозрюваного та не дати йому виїхати за кордон. Оперативники Київщини зняли лиходія просто з борту літака, який мав от-от злетіти. Наразі підозрюваний дає свідчення.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство) – карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button