Суспільство (відео)

Поточного ремонту не чекати: знову немає грошей (Відео)

Здавати щомісячний план на поточний ремонт багатоповерхівок і звітувати за проведену роботу, інакше чернігівці можуть поскаржитися на комунальників через кол-центр, а ці заяви надходитимуть напряму до мера, – так пригрозив заступник міського голови Олександр Ломако.

Щоправда, номера телефону кол-центру не вказав, та й запрацює він не раніше, ніж за два тижні. А поки що він радить комунальникам шукати грошей на ремонт деінде. З міського бюджету вартість ремонтів уже не відшкодовуватимуть.

— Зараз цього вже не буде, оплачуватимуть із тарифів, — Олександр Ломако, заступник міського голови.

Комунальники не гарантують, що тепер у під’їздах буде робоча електропроводка та відремонтовані стіни, адже половина їх бюджету – відшкодування субсидій. На сьогодні заборгованість становить понад два мільйони. Чотириста тисяч щомісяця комунальники змушені сплачувати за електрику, відтак, грошей на ремонт знову не вистачає.

— На сьогодні по січню, керуючись груднем, ми можемо сказати, що ми не витягнемо на 600 тисяч поточного ремонту, — Віктор Пригара, начальник КП «Деснянське».

На сесії міської ради збираються написати офіційного листа до Кабміну, аби нарешті виплатили заборгованість за субсидіями.

Ще статті по темі

Back to top button