Суспільство (відео)

«Правий сектор» пікетує чернігівських водників (Відео)

Представники «Правого сектору» та інших громадських формувань влаштували пікет під стінами Деснянського басейнового управління водних ресурсів і написали звернення до керівників області та водного господарства.

«Голові Державного Водагентства України Ірині Овчаренко, голові Чернігівської ОДА Валерію Кулічу. Сьогоднішня наша акція присвячена тому, що корупція продовжує процвітати в Деснянському управлінні водних ресурсів», — Олександр Бондарєв, громадський активіст.

Мета мітингу не нова – боротьба з корупцією. У ній активісти звинувачують колишнього керівника Сергія Нагалюка, якого вже звільнили через їхні пікети. Тепер же громада вимагала припинити його непрямий вплив на управління, зокрема на Корюківське міжрайонне управління водного господарства.

«За нашою інформацією, корупція, яка була при попередньому керівникові Сергію Нагалюку, нікуди не поділась. Його цивільна дружина Наталія Грудницька є заступником керівника управління і керує тендерним комітетом», Олександр Ясенчук, громадський активіст.

Тимчасовий виконувач обов’язків керівника водогосподарства Чернігівщини Вадим Потапенко, який обійняв цю посаду після звільнення Нагалюка, не захотів коментувати ситуацію з родичами колишнього начальника.

«Про цивільну дружину. Ну, це я не можу сказати. Що Грудницька Наталія Миколаївна працює заступником і є головою Тендерного комітету – це так», — Вадим Потапенко, т.в.о. начальника Деснянського басейнового управління.

Щодо інших вимог. По-перше, він спростував вплив Нагалюка, який зараз працює в них інженером. По-друге, погодився найближчим часом організувати обрання нової громадської ради при басейновому управлінні. І загалом був налаштований на конструктивний діалог із пікетувальниками.

«Я маю дуже велику надію, що ми знайдемо компроміс і якось спільно вирішимо це питання», — Вадим Потапенко, т.в.о. начальника Деснянського басейнового управління.

Мітингувальники підписали звернення, вручивши його Вадиму Потапенку, та пообіцяли завітати в гості до водників ще раз, якщо ті не відреагують на їхні законні вимоги.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button