Суспільство (відео)

Президент Порошенко виступив перед чернігівськими студентами (Відео)

Чернігівський національний педагогічний університет імені Тараса Шевченка отримав довгоочікуваний статус «класичний». Цей подарунок чернігівському вишу сьогодні зробив Президент Петро Порошенко, який перебував у Чернігові з робочим візитом.

«Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Шевченка». Це справедливе і заслужене рішення», — відзначив Президент України Петро Порошенко.

Під час зустрічі з студентами та викладами Петро Порошенко також розповів про останні пенсійні нюанси українського законодавства.

 «Ті, хто більше працював, той має більшу отримувати пенсію. Хто мав більшу зарплатню і більше вніс до Пенсійного фонду, той має всі підстави розраховувати на те, що і в нього буде пенсія вища. Не можуть отримувати однакову пенсію ті, хто пропрацював 10 років, і ті, хто 40 років. Вони різну частину внесли до фонду. І зараз відновили справедливість і без підвищення пенсійного віку», — зауважив Президент України Петро Порошенко.

Також Петро Порошенко розповів чернігівцям про аспекти освітньої реформи та перспективи створення Верховного Суду України.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button