Суспільство (відео)

Проблемному чернігівському будинку дали світло (Відео)

Епопея з підключенням будинку по вулиці Чорновола, 27 (колишня Войкова) до електропостачання завершилася. Уперше мешканці будуть зимувати у власних оселях. Багаторічним поневірянням чернігівців покладено край.

Для трансформаторної підстанції таки придбали необхідне додаткове обладнання. В «Обленерго» повідомили, що з усіма власниками придбаних квартир укладено договори. Залишилося 42 квартири, які ще не продали.

Інвестора знайшов особисто міський голова, але ані у міській раді, ані в «Обленерго» його імені не називають. Не говорять і про вартість робіт. Усі умови для нормального електропостачання виконано, стверджують енергетики. Необхідні потужності для багатоповерхівки є.

— Ми подали напругу для цього будинку. 122 квартири підписали з нами договори. Недоліки трансформаторної підстанції усунено. «Обленерго» пішло назустріч. Ми самі встановимо нове обладнання. Тому зимувати люди вже зможуть спокійно. Міський голова знайшов інвестора, — Володимир Ткач, голова правління ПАТ «Чернігівобленерго».

Ще статті по темі

Back to top button