Суспільство (відео)

Прокуратура Чернігівщини зацікавилась чиновником: вручено підозру (Відео)

Депутату районної ради на Чернігівщині повідомили про підозру в зловживанні службовим становищем, через що місцевий бюджет недоотримав значну суму грошей. Про це розповіла речниця обласної прокуратури Тетяна Ліждвой.

«У 2015 році депутат районної ради, перебуваючи на посаді міського голови, одноособово всупереч інтересам служби підписав із забудовником договір про пайову участь у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста, а також розрахунок пайової участі, до якого було внесено недостовірні відомості щодо кошторисної вартості будівництва. Так, замість 10,6 млн грн було внесено інформацію про вартість цього будівництва в розмірі понад 3 млн грн», – зазначила Тетяна Ліждвой, прес-секретар прокуратури Чернігівської області.

Такі дії чиновника призвели до заниження розміру пайової участі забудовника, та, як наслідок, заподіяння шкоди інтересам держави на суму майже 370 тисяч гривень.

Із власних джерел нам стало відомо, що йдеться про Новгород-Сіверський район. Наразі досудове розслідування триває. Встановлюються всі обставини вчиненого злочину.

Ще статті по темі

Back to top button