Суспільство (відео)

Прокурор Чернігівщини просить не робити із його декларації сенсацій (Відео)

Дві квартири в Україні, частина оселі в Болгарії, новобудова в Карпатах, гектари землі, елітний позашляховик. Такі статки має родина прокурора області Володимира Комашка. Це майно він вказав у декларації за 2015 рік. Просить журналістів не робити сенсацій. Мовляв, чоловік у 40 років уже повинен щось мати за плечима.

«Думаю до 40 років кожна людина у підсумку щось має накопити. Ніколи не приховував ні один автомобіль, ні інший», — прокурор області Володимир Комашко.

На своїй посаді в Чернігові Володимир Комашко лише кілька місяців. Та вже говорить про успіхи в боротьбі зі злочинністю та корупцією. У тенета правосуддя потрапляють чиновники різного рангу. Від мера Мени до заступника міського голови Чернігова. Питання в тому, чи не розсиплються ці справи в суді, як це було з керівником ветеринарної медицини області Кульбакою.

«Слідчим відділом прокуратури розслідувалося 16 кримінальний проваджень за ознаками корупції, в яких фігурувало 29 осіб»,прокурор області Володимир Комашко.

Прокурор області каже, що чимало кримінальних проваджень просуваються повільно через очікування на експертні висновки. Обіцяє, що резонансні справи таки скоро потраплять до суду.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. З Володимиром Комашком зустрічався в Мені. Враження залишилося гарне. Чекаю суду над Менським міським головою від Радикальної партії Геннадієм Примаковим.
    До речі, перед спілкуванням з прокурором, поспілкувався з електоратом Примакова, котрий прийшов захищати його від слідства. Думаю, чернігівцям цікаво буде переглянути даний відеозапис і зробити висновки про той електорат, котрий підтримує Менського міського голову. Обережно, електорат використовував ненормативну лексику!
    https://www.youtube.com/watch?v=i_yZ6tOC-2U

Back to top button