Суспільство (відео)

Прості поради, як забути нещасливе кохання (Відео)

Кохання дає людям крила, але коли воно нещасливе – ці крила опускаються і завдають одному з пари жахливих моральних страждань. Як найшвидше забути винуватця вашого розбитого серця, розказує практикуючий психолог Тетяна Глюк.

— Не всі взаємовідносини закінчуються весіллям. Часто буває, що люди усвідомлюють, що їм не однією дорогою. Хтось один це розуміє швидше – і стосунки розриваються. І часто іншій людині дуже складно забути ці стосунки.

Якщо, на її думку, в їхній парі все було добре.  Якщо така серйозна прив’язка, то можна говорити про залежність, а не кохання. І причини цього можуть бути різні: як страх і самотність, так і невдоволений егоїзм. Коли людина не розуміє, що її взяли і кинули. Тобто причини можуть бути зовсім різні, але якщо ви не припускаєте, що стосунки можуть відновитись, їх у себе в душі важливо закінчити.

Одне з головних правил – не поринати в нові стосунки. Якщо не завершені ці, то жодні нові не принесуть щастя. Тобто намагання забутися в новому коханні не є хорошим варіантом. Так, це може бути розрядка або тимчасове підняття самооцінки «Ти від мене пішла, а я, ось бачиш, молодець».

Перше, що треба зробити, це викинути речі, пов’язані з колишнім коханням. Якщо це болісний розрив, то бажано в ідеалі взяти та викинути все.

Далі – дуже важливо змінити імідж. Жінки дуже часто це роблять і це справді на користь. Стрижка, укладка інша, колір волосся. Тобто зміни в зовнішньому вигляді. Він несе змінений стан.

Важливо припинити відвідувати ті місця, які ви відвідували разом. Тобто кафе, кіно, ресторани… Намагатися цього уникати.

Далі, не залишатися самому –зустрічайтеся з друзями, частіше навідуйтесь до рідних. Важливо продовжувати спілкуватися з людьми.

Ще один момент – займіться собою, своїм саморозвитком. Тобто займіться чимось, що вам цікаво. Головне завдання в цей час – стати цікавим для самого себе. Якщо ви станете оновленим, то нове кохання обов’язково зустрінеться.

Ще важливо прибрати контакти. Не просто заблокувати, а прибрати з телефонної книги взагалі. Необов’язково намагатися повернути цю людину або страждати багато років за  цією людиною.

Ще статті по темі

Back to top button