Суспільство (відео)

«Пшик» по-чернігівськи: чому до міста легенд не їдуть туристи (Відео)

Підбиття підсумків туристичного сезону й обговорення питань на майбутнє щодо поліпшення туризму відбулося за круглим столом у прес-центрі «Чиста політика».

«За останні роки це видно. І друзі, і знайомі іноземці, які приїжджають, в один голос, що є динаміка і вона є позитивною. Стоять кращі готелі, затишні кафе. Приємно пройтись центральними вулицями міста, розвивається атрибутика»,директор Сіверського інституту регіональних досліджень Володимир Бойко.

Але наші містяни змін у туристичному сезоні міста не вбачають, особливо туристів.

З находиться на рівень нижче, ніж міг би знаходитися насправді. Тому що в нас місто красиве, історичне, люди могли б приїжджати милуватися.

Туризм повинен розвиватися, у  нас дуже мальовничі місця є,ідуже багато. І я хочу,щоб уряд або хто займається уризмом, трохи залучаи сюди, щоб люди приїжджали, щоб місто процвітало.

Це дуже така лепта шопта туристів, яких можна перерахувати на пальцях однієї руки.

На конференції виступив волонтер Корпусу миру зі США Кайл Колд, який запропонував  свою ідею стосовно залучення  іноземних туристів.

«У Чернігові є дуже багато лазень, тож місто може взяти такі унікальні моменти та представити їх іноземцям, їм це буде дуже цікаво і вони просто закохаються в це», — волонтер Корпусу миру зі США Кайл Колд

Чернігів – старовинне, сповнене легенд місто. Розмаїття стародавніх архітектурних пам’яток і сучасних розважальних закладів має «заманювати» туристів з усієї Україні та, звісно, іноземців з Європи.

Ще статті по темі

Back to top button