Суспільство (відео)

Радикальний десант приїхав кришувати менського «Пончика» (Відео)

Сьогодні у Новозаводському районному суді визначали запобіжну міру для депутата Менської райради Валерія Гайдукевича, якого прокуратору звинувачує у хабарництві.

— Гайдукевич спільно з менським міським головою Примаковим отримали 1000 доларів за вирішення земельного питання, — підкреслив Євген Кожедуб,  слідчий прокуратури.

Прокуратура пропонує не відпускати Гайдукевича з-під варти, а бо ж відпустити під солідну заставу.

Радикальний десант нардепів вступився за свого однопартійця. Причому, слів представники народу не добирають навіть у судовій залі .

— Ви – сволочі прокурорські, справа шита білими нитками, — стверджував Андрій Лозовий, народний депутат України (РПЛ).

Старанно захищаючи Гайдукевича і водночас розкриваючи теорію заговору проти Радикальної партії, Лозовий навіть заплутався у своїх словах.

Підсудний розповів свою версію подій. Каже, до нього звернулися люди з приводу оренди земельної ділянки, яка суміжна з його підприємством. Він їм сказав, що допомогти нічим не зможе. Єдине – продасть свиней, яких у господарстві за словами Гайдукевича декілька тисяч. Така угода вийшла йому боком.

— Зайдіть, кажу, в бухгалтерію, пропаліть там і вибирайте свиней. Я вже вийшов із кабінету, як залетів спецназ і кричать – ви взяли хабар, — коментував Валерій Гайдукевич,  депутат Менської районної ради.

Вирішувати долю Геннадія Примакова та Валерія Гайдукевича судді направилися у нарадчу кімнату.  Про вирок феміди дізнаєтесь згодом зі стрічки новин на ЧEline

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Радикалы помоему олицитворяют все быдло нашей страны, какой лидер такая и пртия, пончика посадили за дело , а эти быки не подберая слов пытаються устроить какой то популизм еще и распиариться на этом, ляшко еще и блауша сюда своего сует — такого же быка + еще и наркоманчика

Back to top button