Суспільство (відео)

РЛП Кордівка: мрії чи реальність (Відео)

Кордівка може стати регіонально-ландшафтним парком. Задля вирішення подальшої долі цієї зони в обласній та міській радах створили робочі групи, які, за словами першого заступника голови облради Валентина Мельничука, мають спільний погляд на майбутнє Кордівки.

-Питання Кордівки стоїть давно, як і Ялівщини, не перший рік і не перший десяток років. І створення робочої групи при голові обласної ради – це був виважений крок, треба було зняти напруження в суспільстві. І сьогодні Кордівка є і буде обов’язково, і ця робоча група приймає рішення про співпрацю з міським головою, щоб знайти спільний погляд на проблеми Кордівки. І перше рішення, яке постановив  Київський апеляційний суд, – про те, що 6 гектарів не будуть забудовуватись – це вже перемога нашої спільноти.

Чернігів завжди був найзеленішим містом, із чудовим повітрям. Перлина України з річкою Десна. І прилеглі території повинні зберігатись, щоб не було такої трагедії, як із Стрижнем. Якщо ми не зберігатимемо середовище навколо Десни, вирубуватимемо зелені насадження, то не буде Десни, а це може бути трагедією для всього туризму. Чернігів втратить свою привабливість. Крім історичних місць, тут має бути рекреаційна зона, де можна відпочивати людям з усієї України.

Ще статті по темі

Back to top button