Суспільство (відео)

Рубання голови: мер Чернігова «експериментує» з карою та погрожує критикам (Відео)

Чергова щотижнева ранкова нарада в міського голови поступово перетворюється на звітування чиновників. Більшу її частину зайняли розповіді про збирання боргів міста та роботу центру надання адміністративних послуг. Результат останньої доповіді – мер і підлеглий порадились та вирішили.

Відмовившись від сучасного європейського центру надання послуг населенню, який так розхвалювали міністри та київські чиновники, міський голова одразу запропонував його інтернет-альтернативу.

«Наша мета – щоб чернігівці нікуди не ходили. Щоб вони, сидячи вдома, зайшли в робочий кабінет, натиснули п’ять клавіш на комп’ютері і відправили необхідні запити», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Розказав Владислав Атрошенко і про наболіле, а саме: про критику його та міської влади. Точкою кипіння для мера стало незадоволення дописувачами, яких він так і не назвав, плиткою в підземному переході поблизу готелю «Україна».

«На їхній погляд, що-небудь добре робиться в місті чи все виключно крадеться, щось руйнується і щось робиться погано? Це зрозуміло, але в мене прохання до відповідних служб вибірково на це реагувати. Ляпають язиками. От воно пише, що не таке, не відповідає», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Традиційно не обійшлося на нараді без «наїзду» мера на своїх підлеглих. Цього разу перепало головному комунальнику Ярославу Куцу та керівнику «Водоканалу» Сергію Малявку. Останній навіть настільки набрався сміливості, що зауваження мера назвав плутаниною.

«Я вам ставлю запитання, а ви навіть не орієнтуєтесь, про що я питаю. І один, і другий.  Що, що. Це у вас плутаниця в голові вашій. У мене плутаниці немає», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Так, критика Атрошенком своїх підлеглих дедалі більше нагадує гру на публіку, адже суттєвої відповідальності майже ніхто з них не несе. І це навіть зважаючи на те, що мер вигадує щоразу нові доволі оригінальні способи їх покарання.

«І кому вистачає совісті це робити? Йому треба голову в гільйотину закладати та рубати її», -Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Михайло Пронін

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. мабуть атрошке правда о своих схемах глаза колет и на голову давит.

Back to top button