Суспільство (відео)

Самбісти Чернігова хочуть власний зал (Відео)

Протягом останнього року боротьба самбо в Чернігові отримала нове дихання і переживає своє відродження. З’явилися перші вагомі успіхи на всеукраїнській арені. Відзначив це і президент Національної Федерації Самбо Вадим Рогач під час візиту до Чернігова. Спортивній громаді міста він представив керівника обласної федерації самбо Петра Пекура.

Самбо на Чернігівщині повертає свою популярність і масовість. А на наших спортсменів уже зважають.

— Повні склади команд їздять у всіх вікових групах, підготовлені, показують клас, — Вадим Рогач, президент Національної Федерації Самбо.

Новоспечений голова обласної федерації самбо Петро Пекур каже, що для розвитку цього виду єдиноборств у Чернігові та області є все: талановиті тренери, обдарована молодь. Тож у майбутнє Петро Пекур дивиться з оптимізмом. У нього є велика мрія – створити спеціалізований зал для занять самбо.

— Приємно працювати з людьми, які розуміють одне одного. Дякуємо Чернігову, Ніжину та іншим. З часом буде свій спортзал для самбо, — Петро Пекур, голова обласної федерації самбо.

Результатом роботи обласної федерації самбо є успішній виступ чернігівців на Кубку України. Переможців і призерів відзначили під час урочистостей. Керівники федерації вручили грошові винагороди, що є гарним стимулом для подальших перемог. Тож для розвитку самбо в Чернігові та області відкриваються хороші перспективи. За таких темпів наша збірна вже скоро може бути серед провідних в Україні.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button