Суспільство (відео)

Серія модних показів дитячого одягу стартувала у Чернігові у ТРЦ «Голівуд» (Відео)

Десятки оригінальних рішень, як модно вбрати свою дитину: в торгово-розважальному центрі «Голівуд» стартував сезон дитячих фешн-показів. Моделі демонструють найсвіжіші новинки у дитячій моді осінь-зима 2016-2017.

 «Я хотіла б подякувати за підтримку нашим партнерам. Це магазини, які надали свої колекції», — керівник дитячої модельної студії «LilyModels» Юлія Скрипник.

Фешн-покази проходять за підтримки дитячої акторської модельної студії «LilyModels». На подіумі – вихованці цієї школи. Найменшим моделям – по три роки. На модний показ вони прийшли з іграшками. Їх подарують обездоленим діткам.

«Наш сьогоднішній показ є благодійним проектом, і всі іграшки, які дітки зібрали, віддамо в дитбудинок тим малюкам, які втратили батьків», — — керівник дитячої модельної студії «LilyModels» Юлія Скрипник.

Сезон фешн-показів, організований дитячою модельною студією «LilyModels» стартував цими вихідними в Чернігові. Модні покази проходитимуть на постійні основі, їх географія доволі широка: не лише Чернігів, а й інші міста України, і навіть закордон.

«Запрошуємо всіх на покази, у нас цікаво, у нас можна познайомитися з новинками дитячої моди», — — керівник дитячої модельної студії «LilyModels» Юлія Скрипник.

За словами дизайнерів, дитяча мода осінньо-зимового сезону відрізняється оригінальними дизайнерськими штрихами: на одязі присутні мультяшні герої, вбрання – обов’язково яскравих кольорів. На фешн-показах присутні колекції відомих в Україні брендів, а також одяг вітчизняних виробників.

Імідж

Ще статті по темі

Back to top button