Суспільство (відео)

Штани та підтяжки: чернігівські активісти готуються зустрічати Потапа та Настю (Відео)

Противники українських артистів, які виступають у Росії, активно готуються до концерту гурту «Потап і Настя», що має відбутись у Чернігові 9 листопада. Посеред дня зо два десятка чернігівців зібрались у центрі міста, аби обговорити подальший план дій.

«Якщо не буде провокацій зі сторони незрозумілої сили або правоохоронців, буде все мирно, спокійно. Люди будуть з атрибутикою, штанами. Подарують їх, щоб вони не спадали. Було б дуже гарно, щоб ви з ним поспілкувались, щоб він на місцеві чернігівські канали дав інтерв’ю, щоб розказав, їздить він чи не їздить. Тому що, здається, 2 роки він не їздить. Було б гарно, щоб він вибачився, сказав, штани спали — подаруйте мені ременяку, я їздити не буду. Росія – агресор, Україна – понад усе. Думаю якщо він так зробить, кожен активіст його пробачить і хай виступає», — активіст Павло Муравейко.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Это не активисты а мудаки,чмыри и политические шлюхи которые лягут под каждого кому нужно собрать небольшой митинг и хер его знает чего бастовать, реальные педики,вчера стояла бабака лет 60 и два раза орала Ганьба,Потом какой то очередной пидарас бросил шашку и новерно он всю ночь после этого не спал от гордости ,герой херов .На детей которые помогают и ветеранам и героям АТО кричать ганьба. это просто чмырдяйский поступок. УРОДЫ!!!

  2. Рыло этого активиста мурашки в конкретном пуху. Таких тараканов давить нужно, чтобы в нашем городе чисто было, а у жителей города было право выбора и голоса и спокойное передвижение по улицам нашего СПОКОЙНОГО города! ГЕТЬ БАНДЮКIВ З МIСТА!

Back to top button