Суспільство (відео)

«Швидше. Вище. Сильніше»: Спартакіада в Мені (Відео)

У Мені пройшла підсумкова районна Спартакіада. Вона зібрала команди майже всіх начальних закладів району. Стартували молоді спортсмени ще з осені минулого року, а сьогодні залишився останній етап із легкої атлетики та власне підбиття підсумків і нагородження переможців.

—  Щорічні Спартакіади проводимо, з різних видів спорту. Діти із задоволенням беруть участь. Це дисциплінує дітей і прищеплює любов до всіх видів спорту, — Віктор Ємець, начальник відділу освіти Менської РДА.

Атмосфера на заході була святкова і водночас по-спортивному бойова. Діти та їхні тренери були налаштовані на переможній ноті завершити цей сезон.

— Ой. Готуємось дуже плідно. Зараз ми йдемо на другому місці, але в нас є прямий конкурент – школа Стольненська, — Сергій Труба, вчитель Покровської ЗОШ.

На урочистості зібралось керівництво області, району та завітав народний депутат України Валерій Давиденко – вони підготували цінні подарунки, призи і привітали учасників із перемогами.

— Бажаю всім вам перемог не тільки сьогодні, а й у майбутньому. Дуже приємно, що районна й обласна адміністрації опікуються вами в цей складний час для нашої країни, — Валерій Давиденко, народний депутат України.

Не залишились без уваги і почесні гості заходу. За їхній внесок в організацію і проведення таких заходів вони отримали символічні подарунки.

— «Спортивне сузір’я Чернігівщини» і книга «Олімпійська спадщина України». Тому, будь ласка, вам. Дякую вам за внесок. Дякую, — Ніна Лемеш, директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА.

Загалом на Спартакіаді було задіяно близько семиста учасників. Така масовість може тільки радувати. Будемо чекати від Менського краю, що він подарує Чернігівщині та Україні ще багато зірок спорту, які представлятимуть свою малу батьківщину на міжнародній арені.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button