Суспільство (відео)

Синці, вибиті пальці та розбиті губи: чернігівські журналісти завзято змагались на волейбольному майданчику (Відео)

Зазвичай цих людей можна побачити з мікрофонами, диктофонами та камерами в руках. До Дня журналіста медійники змінили звичну обстановку, аби помірятися силами на волейбольному майданчику.

«Дорогі друзі, дуже приємно, що відгукнулися на нашу пропозицію. Присвячено вашій величній професії, журналістиці. Нехай спорт об’єднує і хай перемагає сильніший. Успіху, друзі», — директор ТОВ «Челайн медіа груп»Микола Торбєєв.

Перший волейбольний турнір серед представників ЗМІ пройшов у спортивній залі педагогічного університету. Усе було по-дорослому: справжні судді, обов’язкове дотримання правил гри. У турнірі взяли участь 4 команди: ініціатори турніру, також своїх представників на турнір делегувало й інтернет-видання «Високий Вал», хлопці з обласного телебачення «Сівер» та міського телебачення «Новий Чернігів».

«Рвати будемо всіх. Нечасто в нас такі змагання проходять, я взагалі пам’ятаю, як востаннє журналісти грали проти міської ради у футбол і більше нічого не пам’ятаю», — головний інженер ТРА «Новий Чернігів»Олександр Бойправ.

«Граю вперше, трохи переживаю, не хочеться підставити своїх. Але це гра, всім бажаю перемоги», — журналіст інтернет-порталу «Челайн»Олександра Жеглова.

Некомплектні команди Високого Валу та Нового Чернігова доукомплектували журналістами ЧЕline.

«Команда у нас найкраща. Ми, на жаль, не в повному складі, немає у нас можливості закінчувати робочий день раніше, ніж шоста вечора, тому решта лишилась на роботі працювати, ми ж не можемо зупинити телебачення», — журналіст ТРА «Новий Чернігів»Олена Гулявська.

Кожна команда намагалась виробити свою стратегію гри. Одні застосовували шаманські прийоми – перед подачею нашіптували над м’ячем магічні слова. Інші розраховували виключно на міцні м’язи.

«Я колись займався давно волейболом, у дитинстві, у нас є всі шанси, бо в нас команда хлопців», — журналіст обласного телебачення «Сівер» Гордій Єрмак.

«Стратегія будь-якої команди – як спортивної, так і журналістської, – це єдність і віра в себе. Безперечно віримо в перемогу, але, як кажуть, головне – не перемога, а участь», — креативний директор інтернет-порталу «Челайн» Павло Солодовник.

За волейболістів-аматорів вболівала потужна група підтримки: колеги та рідні.

«Я прийшла підтримати маму, Челайн – чемпіон», — вболівальниця Ліза Макаренко.

За результатами ігор цьогоріч останнє місце дісталось команді Високого Валу. Утім, медійники не засмутились, адже кожен і без нагород отримав достатньо задоволення.

«Ми не виграли, але ми дуже раді, що взяли участь у турнірі. Дякуємо команді ЧЕline за такий захід, хотілося б, щоб він відбувався частіше, раз на квартал. Все-таки ми дружня журналістська родина, щоб частіше зустрічалися. Попри таку суперницьку гру, вона нас об’єднує», — журналіст інтернет-видання «Високий Вал»Ольга Тіхонова.

«Спорт – це круто, дякую ЧЕline, що ми потрапили до п’ятірки кращих, і сподіваюсь, що зустрінемось 2 липня – на День спортивного журналіста», — журналіст інтернет-видання «Високий Вал» Сергій Карась.

Третє місце отримала команда телебачення «Новий Чернігів». За найвищу нагороду в справжній несамовитій боротьбі змагались дві команди – «Челайн» і «Сівер». Кожна з них налаштувалась на перемогу, а тому не збиралась здавати позиції, до останнього рахунок був рівний. Та хлопцям із «Сівера» таки вдалося здобути переможне очко і стати цьогорічними лідерами.

Призерів турніру нагородили медалями та символічними подарунками. Переможці ж отримали перехідний кубок, а тому наступного року кожен ЗМІ отримає можливість відвоювати його та поставити у своєму офісі.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button