Суспільство (відео)

Скандальне відео контрактника з «Десни» поставило на вуха усе Міністерство оборони (Відео)

Відзняте одним із контрактників відео, на якому видно, в яких жахливих умовах живуть військовослужбовці у навчальному центрі «Десна», наробило чимало шуму не тільки в громадському середовищі.

Міністерство оборони вже провело перевірку не тільки умов проживання у славнозвісній казармі, а й процесу навчання в «Десні».

— Комісія була комплексна, відповідні структури Міністерства оборони України генштабу, фахівці всі були присутні.Перевірка покаже, як посадові особи приймали рішення. Ця казарма теж у стані ремонту знаходилась, але на якій стадії – це питання. На сьогодні звідти військовослужбовці відселені і там більш інтенсивно проходить усунення недоліків, — Вадим Мисник, начальник Регіонального медіацентру Міністерства оборони України в Чернігові.

Журналісти поцікавились і долею військовослужбовця, який виклав відео у Мережу. Як виявилось, чоловіка перевели до іншої частини, аби унеможливити будь-які інциденти.

— Він живий, здоровий, він мав телефонну розмову із міністром оборони того ж дня. Міністр оборони особисто і ми зацікавлені в усунені цих недоліків, — Вадим Мисник, начальник Регіонального медіацентру Міністерства оборони України в Чернігові.

Комісія вже склала акти перевірки навчального центру «Десна», встановлені порушення. Рішення щодо перевірки оприлюднять до кінця тижня на сайті Міністерства оборони України.

Ще статті по темі

Back to top button