Суспільство (відео)

Скандальний виконком міської ради (Відео)

Забрати свій гараж після демонтажу чернігівці зможуть лише після повної компенсації витрат на його знесення. Таке запропонував одіозний начальник КП «Муніципальна поліція» Віталій Хрустицький. І його підтримали члени виконавчого комітету. На знесення найпершими визначили дев’яносто гаражів. Їх позначать наліпками та чекатимуть два тижні, доки не знайдуться господарі.

«Буде створена комісія. І потім забрати своє майно можна лише після відшкодування всіх витрат, які були здійснені з бюджету», — начальник КП «Муніципальна поліція» Віталій Хрустицький.

До того ж на ці каральні дії Віталій Хрустицький просить додаткових коштів. Та збільшення штату на дві одиниці. Усе чітко сформулювали в окремий прайс послуг.

«Спилювання замків, приварювання наушників. Оплата послуг евакуатора за наявністю», — начальник КП «Муніципальна поліція»Віталій Хрустицький.

Розширення штату більше нікому не світить. Навпаки, на виконкомі затвердили скорочення вакансій на кількох житлово-експлуатаційних підприємствах і «Водоканалі».

«Крім того, скорочення чисельності КП АТП 2528 зумовлене об’єднанням. Чисельність працюючих по факту не буде скорочена», — заступник начальника управління розвитку міста Світлана Святушенко.

Одноголосними були члени виконкому в затвердженні ще одного конкурсу – на створення меморіалу захисникам України.

«Попередній конкурс пройшов, але члени журі не визначилися, а сім’ї загиблих не вбачають у запропонованих меморіалах відтворення подвигу їхніх рідних і близьких», — міський голова Владислав Атрошенко.

Та громадськість просить, аби розглядали не один пам’ятник, а два: пам’яті Героїв Небесної сотні та захисників України.

-А не можемо ми провести громадські слухання ще раз. Ми поспілкуємося. От ця громадськість це все. Ми тільки те й робимо, що говоримо.

Управління архітектури приймає проекти знову. Хто цього разу задовольнить усіх, ми повідомимо.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button