Суспільство (відео)

Соціально-залізнична феєрія у Бахмачі (Відео)

Аж два професійні свята зробили переддень вихідних у Бахмачі концертною феєрією. Спочатку привітали працівників соціальної сфери, а в другій половині дня – бахмацьких залізничників. Недооцінювати значимість цих скоріш вже не професій, а більше призвань було б складно. Соціальні працівники — єдина опора для жителів чернігівської провінції, в якій проживають в більшості люди пенсійного віку.

«Соціальний робітник — це дуже важливо. Ми обслуговуємо старих немічних людей, надаємо їм всіляку допомогу. Вони без нас нікуди, ми вже як члени їх сім’ї. Ми їх захист, опора».

«Вона дуже важлива. Наша організація працює з соціально незахищеними категоріями населення. Ми їх підтримуємо, виручаємо, допомагаємо».

«Я завідуюча Куріньського стаціонарного відділення і у нас доживають свої дні. Ми поприкріпали до них душею. А вони до нас. Наш будинок для них як їх хата».

Щоб привітати і подякувати соціальним працівникам за нелегку працю, завітав до Бахмача і народний депутат України Валерій Давиденко.

«Ці люди виконують дуже важливу місію. Вони вселяють віру в майбутнє. Покращують життя людей, які потребують допомоги. І як депутат Верховної Ради, роблю максимально з точки зору нашого законодавства, щоб ці люди завжди залишалися в обоймі і завжди доносили свою важливу соціальну функцію до тих людей, яким це необхідно», — зазначає народний депутат України Валерій Давиденко.

Не встигли відшуміти перші святкування, як концертний зал бахмацького будинку культури приймав аншлаг з нових гостей – залізничників, які святкують свій день 4 листопада.

«Ви прославляєте нашу країну. І як би там не було, дуже багато зроблено вами і ви робите це постійно для того, щоб ці коліщатка крутилися. І ті долі, ті люди, які хочуть зустрітися, приїхати, обняти один одного, і ви робите все, щоб це відбувалося», — наголошує народний депутат України Валерій Давиденко.

«Професія залізничника дуже важлива в нашому житті. Наше місто  — місто залізничників, і ми дуже раді, що є таке свято».

Слід відзначити і роль української залізниці у військових діях на Донбасі – працівники цієї галузі відіграли важливу стратегічну роль доставки вантажів на лінію фронту.

«Платформи з військовою технікою, люди, які несуть нелегку службу в зоні АТО, в тому числі працівники станції виконували цю благородну місію і зараз виконують», — відзначає начальник станції «Бахмач» Олександр Примак.

Завжди пам’ятати і робити все для покращення умов праці і життя кожної професії і кожної галузі – наш спільний обов’язок. Валерій Давиденко як напраний обранець з цією функцією чудово справляється. Адже він усвідомлює, що саме на плечах простих трудівників тримається наша держава.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Сергій Бутько

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button