Суспільство (відео)

Спортивна гордість Чернігівщини (Відео)

У Чернігові на традиційному Балу Чемпіонів підсумували спортивні здобутки 2016 року. Чернігівщина торік залишилася без олімпійських нагород, та учасники Олімпіади у Бразилії Олена Костевич, Дмитро Митрофанов, Ольга Бібік, а також їхні тренери таки отримали відзнаки. Не забули і про чемпіона Паралімпійських ігор Олега Леня. Нагородили і кращих молодих спортсменів. Цього звання за підсумками 2016 року удостоїлася Христина Дмитренко – чемпіонка юнацьких олімпійських ігор.

«Дякую своїм тренерам. Всім бажаю знайти свій шлях і займатися спортом»,чемпіонка юнацьких олімпійських ігор Христина Дмитренко.

Проривом року визнали жіночу футбольну команду «Спартак», що здобула право змагатися в елітному дивізіоні.

«Наймолодша команда довела у фіналі, що вона найкраща  і виборола право грати у вищій лізі»,головний тренер ФК «Спартак» Володимир Лисенко.

Учасники та  гості Балу Чемпіонів кажуть, що Чернігівщина – спортивний край. Тому велику увагу потрібно приділити покращенню спортивної інфраструктури, адже чимало об’єктів потребують ремонту і реконструкції. А талантів у нас достатньо. І чернігівці доводять це своїми результатами.

«Чернігівщина завжди була спортивною. Стільки медалей ми здобуваємо на різних турнірах та Олімпіадах. Легенда залишається лідером жіночого футболу. Десна – претендує на прем’єр-лігу»,президент ФК «Легенда» Володимир Магеррамов.

У цьогорічному  Балі Чемпіонів спортсменів, тренерів, функціонерів, меценатів відзначили у 12 номінаціях. Звісно багатьох номінантів не було через напружений графік.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button