Суспільство (відео)

Справедливість по-мерськи: начальнику – догана, двірнику – звільнення (Відео)

Прибиральницю комунального підприємства «Новозаводське» звільнили за неналежне виконання службових обов’язків – вона погано мете подвір’я. Не давши жінці жодного шансу виправдатися, усне розпорядження про звільнення видав сам міський голова Владислав Атрошенко.

 «Коли ми приїхали, то побачили, що дійсно була відмостка у траві, сміття лежало, ці зауваження були справедливо зроблені головою», — начальник КП «Новозаводське» Віталій Морський.

Звільненого двірника звати Валентина, їй за п’ятдесят. Поцікавитись у працівниці комунального підприємства причиною невдоволення міського голови ми не змогли, адже в «Новозаводському» не знайшли її номера телефону. Начальник Віталій Морський пояснює, що пані Валентина вже визнала свою провину.

 «Дійсно були зауваження щодо санітарного прибирання території, ми сьогодні поговорили з двірником, вона сказала, що, якщо я дійсно не встигала, то я напишу заяву», — начальник КП «Новозаводське» Віталій Морський.

Перепало від міського голови і начальнику відділу комунального підприємства Олегу Шарабурі – за нескошену траву на тому ж місці, де не прибрала двірник Валентина. Щоправда, її колезі начальнику виписали лише догану.

 «В суботу, коли голова ходив, там дійсно була висока трава», — начальник КП «Новозаводське» Віталій Морський.

Обом перепало за неналежне прибирання прибудинкової території в центрі Чернігова – по вулиці Коцюбинського, 32. Міський голова побачив тут багато сміття, тож на ранковій нараді зробив зауваження комунальникам. Про жінку-двірника, яку зненацька звільнив міський голова, мешканці будинку відгукуються по-різному.

«Тут постійний безлад, і двірник дійсно не прибирає. Вона виходить з-за гаражів, подивиться і назад іде», — мешканка будинку по вул. Коцюбинського, 32 Рита.

«Вона добре прибирає, вона щодня ходить тут зранку, і отам, де прохідна, там також прибирає», — мешканець будинку по вул. Коцюбинського, 32 Юрій Лішнєвський.

Кадрові рішення в комунальному підприємстві не минули безслідно. Прибудинкову територію по вул. Коцюбинського комунальники сьогодні вранці вичистили мало не до блиску і навіть полатали розвалені сходи, що ведуть до щитової.

«Я не зрозуміла, що тут коїться, стільки людей тут було, паркан фарбували, ніколи нам не фарбували, він усе життя такий був, я не зрозуміла, я думала, може, Президент приїжджає в гості у нас двір», — мешканка будинку по вул. Коцюбинського, 32 Рита.

Своїх підлеглих начальник комунального підприємства «Новозаводське» Віталій Морський не виправдовує, хоча й шкодує, бо територія КП «Новозаводське», каже, дуже велика, а працівників не вистачає. До того ж, у них невелика заробітна плата. Але звільненій Валентині, можливо, дадуть ще один шанс отримати робоче місце. Утім, двірника чекає випробувальний термін.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. …так а почему «у двірника маленька зарплата»??
    В ЖЕУ, или в міскраді, денег нег..? Судя по многомиллионным тратам на трассу к Золотому брергу , этого никак не скажешь… Маленькие зарплаты, — это явная недоработка самого мера.

Back to top button