Суспільство (відео)

Справи «не фонтан»: громада і влада чубляться за водограй (Відео)

Малий Зорян поспішає до фонтану.

Цей, що навпроти міської ради, вдень не працює, та й вода в ньому аж надто брудна.

Ще один такий чиновники пропонують поставити тут – навпроти метацентру.

На підтримку свого фонтану депутатка назбирала близько тисячі підписів. Та заступник міського голови каже: їхній фонтан – «не фонтан»

На підтримку свого фонтану депутатка назбирала близько тисячі підписів. Та заступник міського голови каже: їхній фонтан – «не фонтан».

Під міську раду матусі прийшли без плакатів і мітингів, без політичних гасел і пікетів. За майже п’ять місяців від часу виділення трьох із половиною мільйонів гривень на реконструкцію фонтану встигли розробити проект, та жоден чиновник не послухав, чого хочуть чернігівці. А вони просять безпечної забавки для малюків.

Сухий і пішохідний фонтан пропонує громадськість. Він буде на одному рівні з тротуаром. По ньому можна буде ходити та їздити. А головне – він безпечний для дітей і зовсім новий у нашому місті.

На підтримку чиновників виступає інший депутат міської ради. Сергію Воробйову до вподоби сучасний і новітній пішохідний фонтан, однак він відстоює проект комунальників, бо рахує бюджетні кошти.

Не рахують грошей чиновники . Пішохідний фонтан до вподоби й заступнику. Він пропонує поставити в Чернігові і його, однак в іншому місці.

Ще статті по темі

Back to top button