Суспільство (відео)

Судовий розгляд гучної справи Малоштан приховують від журналістів (Відео)

Банда підлітків, які по-звірячому побили свою ровесницю Поліну Малоштан, вочевидь, почала цуратися такої бажаної колись популярності. Під час судових засідань дівчатка старанно намагаються приховати обличчя, які і так бачила вся країна. Чергове підготовче засідання пройшло сьогодні, 12 жовтня, в Деснянському суді. Батьки та захисники обвинувачених знову порушили питання про заборону відеозйомки.

-Я вважаю…заборонити зйомку у зв’язку із упередженістю, недопущення пліток навколо цієї справи з боку журналістів. – З урахування думки учасників судового розгляду, суд ухвалив відмовити у проведенні відео зйомки.

Попри те, що на засідання не з’явилась одна з потерпілих, а також із невідомих причин не було й захисників Поліни, судовий процес вирішили продовжувати. У залі суду порушували питання про подальший формат судового процесу.

Як і раніше, обвинувачені та їхні адвокати наполягали на закритих судових розглядах, обґрунтовуючи це віком учасників справи та психологічним тиском. Мовляв, присутність сторонніх під час допитів створить напруження в залі засідань. За закритість процесу виступив і прокурор.

На попередньому засіданні захисник потерпілої Сергій Нестеренко був обурений такою позицією прокурора, обвинувачуючи останнього в упередженості. Сам же представник прокуратури забажав уникнути відповідей на запитання журналістів.

«Зверніться, будь ласка, до нашої прес-служби з переліком запитань, які ви хочете поставити прокурору, вони нададуть дозвіл і ми з вами – відповідний коментар», — прокурор Ігор Савицький.

Тож наступне судове засідання у кримінальній справі відбудеться 20 жовтня, але вже за зачиненими дверима.

Журналіст Аліна Клименко

Оператор Дмитро Дриганов

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button