Суспільство (відео)

Таємна кнопка «Водоканалу», водій-крадій та казначейські «війни»: ранкові перипетії в мерії (Відео)

«Звичайні пересічні люди, коли бачать іржаву воду, мабуть, думають, що директор «Водоканалу» натискає якусь кнопку і подається дуже брудна вода», — Сергій Малявко, директор КП «Чернігівводоканал».

Так директор чернігівського «Водоканалу» почав розповідь про причини іржавої води в кранах чернігівців. Винен у всьому надлишок заліза.

«Перевищення заліза у воді є дуже серйозним і навіть викликає онкологічні захворювання», — Сергій Малявко, директор КП «Чернігівводоканал».

А щоб вирішити цю конкретну проблему і загалом модернізувати водне господарство міста, потрібні гроші.

«Нам треба майже 10 мільярдів», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Поговоривши про проблеми води, знову згадали казначейство, яке через недосконалі накази, закони не повертає до регіонів витрати за пільгами і субсидіями.

«Двісті керівників сидять і обговорюють, як наповнити обіговими коштами… те, що забрали в пільги і не віддали», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Далі перейшли до робочих питань, рівень яких часто також не дотягував до обговорення таким широким загалом.

«Я хочу подякувати громадянину, який вказав на системні крадіжки водієм КТП Довганем Сергієм Анатолійовичем», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Публікаціям у ЗМІ на нинішній нараді не перепало. Цього разу чиновники спустили пару на представника казначейства, який заявився пояснити причини фінансових збоїв.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

5 коментарів

  1. Ну да, воровал именно тот кого озвучили. Верьте и дальше

  2. уровень мэра — читать анонимные письма и благодарить за это стукача…типа стучите друг на друга, сосед на соседа…

    1. Стучать на негодяев єто хорошо

  3. А что это водоканальщик про воду говорит? Неужели такая вода онко вызывает? А что он говорит какое решение проблемы?

  4. Есть информация, что работу части скважин умышленно приостановили и они потихоньку заиливаются. Того, что есть, не хватает и оборудование работает со сбоями. В результате страдает качество воды. Теперь под всё это станут выделяться дополнительные средства, оседая известно в чьих карманах. Ну а начальник водоканала будет продолжать попойки в своем кабинете.

Back to top button