Суспільство (відео)

Телефонні «мандри» до Країни знань: як журналісти в управління освіти дзвонили (Відео)

У ЧЕline з’явилася дуже цікава інформація, пов’язана зі школами Чернігова. Йдеться про можливе скорочення вчителів міста через «ініціативу» чернігівської влади скасувати розподіл на групи учнів під час вивчення іноземної мови, інформатики, трудового навчання, що автоматично призводить до скорочення персоналу.

Щоб перевірити, чи відповідає ця інформація дійсності, ми вирішили взяти коментар в управлінні освіти Чернігівської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Влада чинить як князьок із своїми холопами», – чернігівські вчителі про втрату надбавки (Відео)

Телефонне штурмування розпочалося з самого ранку. Але коментаря отримати нам так і не вдалося.

Можливо, просто день такий (тому обов’язково спробуємо пізніше) або ж в управлінні освіти новину про карантин сприйняли буквально.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. «Управління освіти пішло на карантин!» — це шедевр! А головне, що відкриті!

  2. Про сксування поділу груп, який до речі передбачений наказом МОН від 20.02.2002 р. № 128 «Про затвердження Нормативів наповнюваності груп дошкільних навчальних закладів (ясел-садків) компенсуючого типу, класів спеціальних загальноосвітніх шкіл (шкіл-інтернатів), груп подовженого дня і виховних груп загальноосвітніх навчальних закладів усіх типів та Порядку поділу класів на групи при вивченні окремих предметів у загальноосвітніх навчальних закладах», було сказано начальником управління освіти Василем Білогурою на нараді, яка відбулася 6 лютого в управлінні освіти.

Back to top button