Суспільство (відео)

Тіло в хащах: нові подробиці загадкового вбивства чернігівки (Відео)

Зранку до поліції Чернігова надійшло повідомлення про те, що у центрі міста біля будинку по вулиці Мстиславській, 34 виявили труп жінки. Загибла була замотана в килим, який вбивці перемотали ще й скотчем. На місці події знаходилось керівництво поліції міста й області, слідчо-оперативна група.       

 «Явних ознак насильницької смерті, тобто якихось тілесних ушкоджень, що призвели до смерті, на тілі потерпілої не було виявлено. Труп направлено на судово-медичну експертизу щодо встановлення причини смерті. Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань – навмисне вбивство», — повідомляє прес-офіцер чернігівського відділу поліції Наталія Човпило.

За словами правоохоронців, на вигляд жінці близько 40 років. Аби встановити особу загиблої, поліцейські показували місцевим жителям фотографію з місця злочину.

«Я просто тут живу, думаю, може наочно знаю, але я не знаю такої, нормальна жінка, доглянута, видно, брівки підщипані, підстрижена коротко», — розповідає місцева жителька Катерина.

На місці працювала службова собака, за словами кінолога, вона повела до приватних будинків, за сто метрів від місця, де знайшли загиблу. Жителі району розповідають, тут завжди було неспокійно, скаржаться: в напіврозваленому будинку постійно збираються безхатьки.

«Я знаю, що оцих безхатченків там повно, он, бачите, дах старий. Вони постійно тут ходять, сидять біля під’їздів, дуже багато».

«Ми тільки вчора приїхали, нічого не чули, приїхали біля 9-ї години вечора, нічого не чутно було, не видно. Тоді зранку бачимо, що стоїть поліція, тут найстрашніший район, стільки наркоманів, п’яниць», — зазначає місцевий житель Олександр Борисенко.

Наразі правоохоронці шукають осіб, причетних до скоєння злочину, а також свідків події. Максимальна санкція за подібний злочин – позбавлення волі строком до 15 років.

Журналіст Аліна Клименко

Оператор Дмитро Дриганов

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button