Суспільство (відео)

Тиниця відгуляла День села (Відео)

П’ятничного вечора громада Тиниць Бахмацького району усією дружною сільською родиною відзначила День села. Пору для святкувань обирали не випадкову, адже з повсякденною господарською роботою часу для дозвілля селянам годі й знайти.

«Вже за традицією, так ми започаткували ще в 2009 році, коли селу виповнилося 350 років. То в переджнивну пору ми завжди святкуємо і свято Івана Купала і День села. Саме якраз закінчились городні роботи по прополюванню, і тепер чекають люди урожаю. Такий період, що можна трішки і розслабитись», — Наталія Риженко, Тиницький сільський голова.

До місцевого будинку культури зійшлися і з’їхалися чи не всі місцеві жителі.

«На свята завжди ходжу, дуже рада такому святу, ми участь приймаємо з дітками в ньому. Гуляємо всім селом, дуже цікаво», — Любов Дуля, місцева жителька.

Привітати селян зі святом на захід завітав і Микола Торбєєв — помічник народного депутата України Валерія Давиденка, який доклав зусиль, аби це свято відбулося на найвищому рівні.

«Тиниця славетна своїми людьми – добрими, працьовитими, славними, щедрими, вірними патріотами. Тільки разом, спільними зусиллями нам заповідали зміцнювати та розвивати рідний край та боронити Україну», — зазначив Микола Торбєєв, помічник народного депутата України Валерія Давиденка.

Після офіційної частини, для селян виступили місцеві артисти та запрошені аматори з районного будинку культури. Крім того, усі присутні могли випробувати вдачу на безкоштовній та безпрограшній лотереях. А вже по завершенню урочистостей розпочалася дискотека, відтак День села весело перейшов у ніч, а найстійкіші мали змогу танцювати до самого ранку.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button