Суспільство (відео)

ТРІУМФальні виступи чернігівської циркової студії (Відео)

За 12 років зразкова циркова студія «Тріумф» має чимало здобутків. Її вихованці є багаторазовими призерами всеукраїнських, міжнародних циркових фестивалів. Студія побувала практично в кожному куточку України. Головні секрети успіху – дисципліна та наполегливість, вони допомагають досягти гарних результатів.

— Дисципліна – найголовніше. Є дані чи немає – це неважливо, вони будуть із часом. Якщо дитина дисциплінована, буде толк, — Руслан Бурлака, тренер зразкової циркової студії «Тріумф».

Щоб стати справжнім професіоналом, треба пройти нелегкий тернистий шлях. Одна з вихованок – Марія Книр – почала займатися з чотирьох років. Досягла успіху та стала тренером. Каже, попереду ще багато цілей.

— Надалі я планую пов’язати своє життя з цирком, це сто відсотків. Хочу десь у цирку працювати, за кордоном, наприклад, або з дітьми у ролі тренера, — Марія Книр, тренер зразкової циркової студії «Тріумф».

Вихованець студії Лев займається вісім років. Закохався в циркове мистецтво з першого погляду. Мріє про зарубіжні виступи.

— Хочу поїхати до Монте-Карло, гарно виступити, зайняти друге або третє місце, — Лев, вихованець зразкової циркової студії «Тріумф».

Колектив «Тріумф» підтримують і чернігівські депутати. Вони докладають зусиль, щоб вихованці студії змогли гідно тренуватися та виступати.

— Насамперед ми зобов’язані підтримувати талановитих дітей, розвивати їх цілеспрямованість, плекати досягнення, успіхи, цілі, щоб вони займалися спортом, щоб вони розвивали себе. І щоб батьки підтримували в цьому, це найголовніше. Я думаю, це не останній захід, де партія «Наш Край» активно підтримуватиме дітей, — Сергій Вакуленко, депутат Чернігівської міської ради («Наш Край»).

— Це дуже самобутній колектив, який робить нетипові справи. Вони найкращі, вони привезли призове місце, — Олександр Стрішний, депутат Новозаводської районної ради.

Наразі вихованці готуються до гастролей, ведуть активну підготовку до нової програми і наполегливо працюють, аби стати найкращою цирковою студією в Україні.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button