Суспільство (відео)

Цирк Кобзов обіцяє вразити чернігівців приголомшливим шоу (Відео)

Тварини, які майже не піддаються дресируванню – жираф та кенгуру – невдовзі вийдуть на манеж у Чернігові.

Цирк Кобзов привіз до нашого міста неймовірне шоу «WOOZU».

У театралізованому дійстві братиме участь величезна кількість тварин. Не менше глядачів мають вразити і трюки акробатів. Чернігівці побачать унікальний номер – повітряний політ. Гімнасти готували його цілий рік.

— Останній раз такий номер працював у київському цирку у 1996 році. На сьогодні це найекстремальніший номер, який у нас є, — Микола Кобзов, директор цирку Кобзов.

Шоу створили українські режисери за участі італійських артистів та дресирувальників.

До речі, в Україні останнім часом дедалі частіше порушують питання заборони мобільних  цирків. Захисники тварин наголошують на тому, що в таких цирках процвітає знущання над тваринами та неналежні умови їх утримання. Микола Кобзов закиди правозахисників спростував і запросив охочих прийти до цирку Кобзов й перевірити, в яких умовах живуть і дресируються тварини.

— Як можна мучити тварину, яка коштує 250 тисяч євро? Жираф коштує 100 тисяч євро. Та якщо з нього починає сипатися шерсть, то вони починають його вітамінами годувати. З’їжджаються ветлікарі зі всього світу і починають брати в нього аналізи, — Микола Кобзов, директор цирку Кобзов.

— На сьогодні процес, пов’язаний із транспортуванням, утриманням, використанням тварин у видовищних заходах є регламентованим. Діють близько сорока контролюючих органів, значна частина яких стосується циркової сфери, — Олександр Федоришин, юрист.

Чернігівці зможуть побачити шоу цирку Кобзов із 6 по 9 жовтня.

Щойно закінчаться гастролі Україною, шоу «WOOZU» повезуть до Англії, Італії та Франції.

Ще статті по темі

Back to top button