Суспільство (відео)

У 37 садочку власні поліцейські і регулювальники: правила безпеки на дорозі для малечі (Відео)

У тридцять сьомому садочку вчили малюків ходити по зебрі, на зелений сигнал світлофора та навчали бути ввічливими пасажирами і порядними водіями. Дітям розповіли правила дорожнього руху та як захистити себе під час їзди.

Із захватом і цікавістю за поліцейськими трюками спостерігали діти середньої групи. Казка про правила безпеки, яку організували працівники управління превентивної діяльності, перетворила малечу на велосипедистів і водіїв, пішоходів і поліцейських.

Така цікава програма створена спеціально для дошкільнят. Методисти в захваті, адже саме в ігровій формі дітям треба розповідати серйозні правила.

«У рамках тижня безпеки ми проводимо різні вікторини і конкурси. А ось зараз до нас завітали працівники поліції. Розповіли нам про правила поведінки пасажирів транспорту»,методист ДНЗ № 37 Тетяна Клімова.

Працівники управління превентивної діяльності головного управління поліції проводять такі уроки в школах і садочках міста. Для кожного власна програма. Цю орієнтували саме на малечу.

«Дітки ще не сприймають просто правил, тому ми вигадали таку історію. І подаємо їм в ігровій формі. Вони можуть побути і водіями, і поліцейськими»,речник управління превентивної діяльності  ГУНП у Чернігівській області Наталія Павлова.

Такі профілактичні заходи не випадкові, адже протягом року на автодорогах області сталося сімдесят три аварії, шестеро дітей загинули та більше вісімдесяти отримали тяжкі травми.

Ще статті по темі

Back to top button