Суспільство (відео)

У чернігівській школі збирають допомогу постраждалим учням (Відео)

Сухі пайки, теплі речі, одяг та гроші від учнів і випускників Чернігівської загальноосвітньої школи № 10 вже передали родинам, які постраждали внаслідок обвалу гуртожитку. Допомогу приносять і небайдужі чернігівці.

— В  моєму класі навчаються троє хлопців, які постраждали, мої батьки вже одягу трошки зібрали, — Анастасія, учениця Чернігівської ЗОШ № 10.

Ми допомагатимемо, ми дуже за них переживаємо, — Аліна, учениця Чернігівської ЗОШ № 10.

З самого ранку вівторка десята школа відчинила двері небайдужим містянам, які принесли допомогу постраждалим родинам. До них долучилися батьки учнів навчального закладу. У цій школі навчаються 17 діток, які жили у зруйнованому гуртожитку. Серед них і діти з багатодітної родини. Деяких школярів у себе вдома прихистили вчителі.

— Приготували теплі речі, приготували кошти, нині складаємо списки, кому які розміри потрібні та яка допомога ще потрібна батькам, і вже надане безкоштовне харчування дітям, які постраждали від аварії, — Олена Новик, педагог-організатор Чернігівської ЗОШ № 10.

Завдяки небайдужим батькам і містянам вчителі школи повністю вдягнули двох учнів. Все, що сьогодні принесли до школи, вони віддали родинам. Уже завтра на батьківських зборах оголосять про збір коштів для постраждалих. Просять принести хто скільки зможе. Допомогу чекають і від щедрих чернігівців.

Ще статті по темі

Back to top button