Суспільство (відео)

У Чернігові билися дівчата і хлопці: сила кікбоксингу (Відео)

Близько сотні кікбоксерів з усієї області приїхали до Чернігова на регіональний турнір. Хлопці та дівчата різного віку наполегливо тренувалися, аби вдало виступити на татамі і отримати жадану перемогу.

«Ми проводимо відкритий чемпіонат ФСТ «Україна». Біля 100 файтерів зібралося на змаганнях. Наші школи чернігівські, Сновськ, Новгород-Сіверський, Ніжин. Всі учасники змагань від наших партнерів отримають подарунки», — майстер спорту, голова ФСТ «Україна» Андрій Кужельний.

«Народний депутат України Валерій Давиденко підтримує спортивний напрямок розвитку нашої області. Тому відгукнулися на запрошення ФСТ «Україна», щоб підтримати ці змагання. Приємно, що є люди, які прикладають зусилля, щоб наш край завжди був переможцем і спорт розвивався в області», — помічник народного депутата Валерія Давиденка Юрій Музика.

Кожен двобій для учасників змагань – це важлива сторінка в житті, тому під час бою спортсмени зосереджені, холоднокровні і налаштовані тільки на перемогу.

«Цей вид спорту не дуже легкий. Сюди йдуть сильні люди. Не кожному під силу. Спершу було страшнувато, а тепер – не дуже. Головне – не треба хвилюватися. Треба взяти себе в руки і йти з думкою, що хочу виграти», — Богдан Ісаченко, м. Сновськ.

«Щоб бути сильним і здоровим. Приклад беру мого тренера – Олександра Станішевського», — Данило Онадський, м. Сновськ.

З кожним роком прихильників цього виду спорту серед сіверської молоді стає все більше. Одна із причин – зіркові наставники.

«У нас рівняння на наших чемпіонів світу – Роман Власенко, Віктор Кузьменко, Сергій Лисюк, Сергій Шрам. Тому нам є на кого рівнятися. Школа кікбоксингу на Чернігівщині завжди в п’ятірку кращих збірних країни входила», — майстер спорту, голова ФСТ «Україна» Андрій Кужельний.

Призери та учасники чемпіонату отримали нагороди і подарунки від спонсорів – народного депутата Валерія Давиденка і партії «Наш край». Переможці не приховували радощів, а ті, чию руку сьогодні рефері не піднімав вгору пообіцяли на наступні змагання приїхати ще в кращій фізичній формі.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button