Суспільство (відео)

У Чернігові біля комунального підприємства собака покусав вагітну жінку (Відео)

Нещасний випадок стався в центрі Чернігова – на молоду жінку напав собака і вкусив за стегно та литку. Це сталося на вулиці Войкова біля комунального підприємства «Дільниця з контролю за благоустроєм». Жінка йшла по вулиці, аж зненацька з території підприємства вискочив пес і почав її кусати. Постраждалій викликали «швидку», адже вона на 9 місяці вагітності.

 «Дружина в сльозах, вона налякана. Але тут можна зрозуміти: по-перше, ефект несподіванки, переляк за дитину, за своє здоров’я», — чоловік постраждалої Андрій Генералов.

На місце пригоди приїхав чоловік постраждалої Андрій. Він зайшов на територію підприємства і намагався знайти когось із керівників чи охоронців. Жінка в картатій сукні та троє чоловіків, які ходили по території, дізнавшись про інцидент, сказали, що вони тут не працюють і чиї це собаки, вони не знають.

У комунальному підприємстві «Дільниця з контролю за благоустроєм» перед Андрієм зачинили двері

«Я пішов в оті будівлі шукати когось, хто тут працює. На що ці прекрасні товариші мені пообіцяли… один сказав, що дать у пику, другий прийшов із ножем і сказав, щоб я туди не ходив. Отак усі відвернулись», — чоловік постраждалої Андрій Генералов.

Чоловік постраждалої викликав поліцію, утім, опитавши свідків пригоди, правоохоронці нині розводять руками. Як карати винних, вони не знають, бо собака виявився нічийним.

 «Потрібно встановити чий це собака, власника. На даний момент встановити власника я не вбачаю можливості», — лейтенант поліції Костянтин Котлобай.

Утім, на те, що собака, до речі, охоронець її називає Монею, живе на території комунального підприємства вказують очевидні факти – собака бігає тут у нашийнику, під адмінбудівлею стоїть величезна собача будка та посуд для їжі. Із Монею тут живуть ще кілька величезних псів.

 «Ніхто офіційно їх не годує, але, ви знаєте, що люди можуть і під під’їздом, і на вулиці їх підгодовувати. Отака ситуація ці собаки прибилися тут давно, ще три роки тому ми намагались знайти службу, яка займається їх відловом та утриманням, але ніхто в цьому питанні нам допомогти не може», — голова ліквідаційної комісії КП «Дільниця з контролю за благоустроєм»  Сергій Пономаренко.

Нині поліція обіцяє провести перевірку за цим фактом, адже, як подейкують жителі мікрорайону, ці собаки часто вибігають за територію і гавкають на перехожих. Постраждалій вагітній уже краще, але вона й досі не може відійти від шоку.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Як це собака ничейна??? Если она бегает и кусает Черниговцев в городе, значит она принадлежит городу… И город повинен компенсировать завдану шкоду…здоровью, та моральну!!! А потом удержать из кишени винных осиб…

Back to top button