Суспільство (відео)

У Чернігові на журналістів напав керівник будівельної фірми (Відео)

Доволі цікава ситуація трапилася сьогодні, 20 грудня, на місці пожежі біля чернігівського реабілітаційного центру «Відродження».

На знімальну групу ЧЕline під час виконання нею своїх професійних обов’язків напав технічний директор ДП «УкрСіверБуд» Володимир Сахненко.

Він перешкоджав журналістській діяльності, забороняв знімати і погрожував.

Потім Володимир Сахненко покликав своїх підопічних, які виштовхали знімальну групу.

Таким чином, «будівельна когорта» безпосередньо порушила 171 ст. ККУ, згідно з якою передбачене обмеження волі до 5 років.

ЧЕline звертається до правоохоронних органів із проханням відреагувати на ситуацію.

Така агресивна поведінка будівельників може бути пов’язана з тим, що саме вони винні у загорянні на території реабілітаційного центру. Адже вони проводили зварювальні роботи поряд з утеплювачем. На цей факт також варто було б звернути увагу правоохоронцям.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Це дуже серйозний виклик авторитету Чернігова. Хтось обов’язково буде так чи інакше покараний, або даний негідник, або правоохоронці, якщо не відреагують належним чином на це дикунство.

  2. Правильно! Нечего журналистам без разрешения начальника участка и главного инженера по строительным объектам лазить… Строитель правильно ему на камеру указал, что стройка — объект повышенной опасности! А журналист ведёт себя абсолютно не как демократ соблюдающий законы, а как ярый представитель тоталитарного режима или как придурок, так как ни для одних, ни для других законы либо не писаны, либо не читаны, либо не поняты, а если и поняты, то не так!

Back to top button