Суспільство (відео)

У Чернігові наркоман-рецидивіст кинув гранату в поліцейських: троє поранених (Відео)

Резонансна подія трапилася в Чернігові: під час затримання злочинця, якого підорюють у нападі на ломбард і пораненні його охоронця, вибухнула граната. Її кинув у поліцейських злочинець.

Сам же сховався в іншій кімнаті. Унаслідок вибуху постраждали троє працівників поліції. Всі вони госпіталізовані, один – в стабільно тяжкому стані. За словами головного поліцейського Чернігівщини Едуарда Альохіна, злочинець тривалий час вживав наркотики.

«Співробітники спецназу з кримінальним розшуком штурмували. На жаль, злочинець був неконтрольований, до штанів була прив’язана граната. У ході штурму він кинув гранату», — начальник ГУНП у Чернігівській області Едуард Альохін.

Злочинець також отримав незначні поранення. Під час штурму в квартирі на четвертому поверсі, що по Старобілоуській, 35, також вилучили автомат Калашникова, набої до нього і ще одну гранату. Звіди зброя – наразі невідомо. Правоохоронці запевняють, що 40-річний затриманий уже мав проблеми із законом.

За словами Едуарда Альохіна, рецидивіст насправді не проживав у тій квартирі, а лише «гостював» там. А ось що розповідають сусіди та очевидці події.

Я цю сім’ю знаю, батьки були непогані, а він такий… то шапки після школи, то ще щось. У кожного є свої «за» і «проти».

Я їх не знаю і не бачила, але п’ять автоматів у них було, що ще – не знаю.

Старшого я не знала. Кажуть, що він не раз сидів.

У поліції зазначають, що злочинець не був учасником бойових дій на сході України. Знову ж таки – звідки зброя? Подробиці з’ясовують.

«Чоловік був у стані крайнього рівня неадекватності. Я таке бачив нечасто», — начальник ГУНП у Чернігівській області Едуард Альохін.

До речі, охоронець ломбарду, якого поранив злочинець, досі в лікарні. Але медики запевняють, що чоловік житиме. З власних джерел нам стало відомо, що охоронець отримав серйозні поранення ока та нижньої частини обличчя.

Ще статті по темі

Back to top button