Суспільство (відео)

У Чернігові обрали Княгиню України (Відео)

Грандіозне свято краси і грації національного масштабу відбулося в Чернігові. У нашому обласному центрі обирали Княгиню України 2017 року. На гранд-фіналі національного конкурсу краси в облмуздрамтеатрі був справжній аншлаг.

Змагалися за титул Княгині більше 20 –ти дівчи з різних куточків держави. Чернігів представляли одразу 2 красуні — Катерина Федорова під номером – 3 та  Анна Стовпова – номер 13.

Неперевершений епатажний ведучий Дмитро Коляденко з перших хвилин подарував яскраві емоції.

А також розважали публіку співак Андрій Осадчук та народні артисти України Тарас Петриненко та Тетяна Горобець.

Також, в рамках конкурсу відбувся показ авторської колекції суконь «Дерево життя» з ручним розписом відомої художниці-дизайнера Олесі Вакуленко.

Оцінювало конкурсанток професійне та зіркове журі: Ліна Ільніцька,  красуня  яка представляла Україну на престижному конкурсі  MRS. WORLD 2017, розповідає що для учасниць цей конкурс є гарним стартом для кар’єри.

«Мені здається, що це хороший етап для будь-якої дівчини. Вони будуть себе почувати набагато впевненішими. Навіть будуть краще виглядати, адже до конкурсу передувала досить велика підготовка. Вони займалися спортом та собою. Вивчали, напевно, для себе щось нове і цікаве. Вони подорожують, мабуть, не всі раніше бували в Чернігові. Це дуже важливо для кожної з нас», — директор модельної агенції ShowTime Титр — Ліна Ільніцька.

У глядачів також були свої фаворити.

-Нам дівчина сподобалась  з Борисполя – 15 номер. Ну, і наша чернігівка під 13 номером.

Нам дуже сподобався 14 номер тому, що краса співпадає з внутрішнім світом. Достойні відповіді були. І дійсно гарна дівчина.

Мені дуже подобається 13 номер, гарно розповіла про себе. Буду вболівати за неї.

Переможницею та володаркою звання Княгиня України 2017 стала дівчина під номером 7 – з міста Житомир Юлія Пінчук. Нагадаємо, в минулому році конкурс Княгиня України виграла чернігівка Вікторія Апанасенко.

Журналіст Марина Шолох

Оператор Михайло Пронін

Ще статті по темі

5 коментарів

  1. Почему не указали, что занял Чернигов в конкурсе ?

  2. Здається за 14 плаче міс Всесвіт,кров з молоком красуня)

  3. Шоу проплачене, справжня Княгиня Украiни номер 14, i конкуренток у неi не було, нажаль i тут все вирiшують грошi ((

  4. так проводил конкурс известный жулик. Что ж вы хотели

Back to top button