Суспільство (відео)

У Чернігові шукають 12-річного хлопчика: подробиці зникнення (Відео)

Мати та бабуся хлопчика оббігали весь мікрорайон, але поки не знайшли Данила, який пропав 28 серпня в другій половині дня

«За 15 хвилин четверта поїв і вийшов на вулицю. Зазвичай він гуляє біля льотного училища. І буквально через 15 хвилин ми його не бачили. Я весь район обійшла, не знайшла. Ми подумали: стемніє – прийде. На цьому все закінчилось, викликали поліцію», — бабуся зниклого хлопчика Валентина Савченко.

Данилу дванадцять років. Виховують хлопчика мати та бабуся. Це дуже активний добрий хлопчик, через стан здоров’я навчається в п’ятому класі спеціалізованої Городнянської школи-інтернату. Дитина має психічні розлади.

«Ми зараз знову ходили шукати в занедбаних будинках, там поліція в кожному домі»,бабуся зниклого хлопчика Валентина Савченко.

Наразі задіяна велика кількість співробітників чернігівського відділу поліції, усі шукають зниклого Данила.

«На даний час надійшла інформація, що зник малолітній Савченко Данил Юрійович, 2005 року народження,учня п’ятого класу. Він гуляв на вулиці та зник. Поліція звертається до громадян міста Чернігова та області з проханням. Якщо ви володієте якоюсь інформацією стосовно цієї дитини, негайно зверніться до поліції за номером «102»,речник ГУНП у Чернігівській області Сергій Бриль.  

Прикмети Данила Савченка: зріст близько 160 см, худорлявої статури, волосся світле коротке. Був одягнений у шерстяну куртку з капюшоном сірого кольору, спортивні штани синього кольору з лампасом червоного кольору, гумові капці синього кольору.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button