Суспільство (відео)

У Чернігові спіймали банду «квартирних» гастролерів (Відео)

Чернігівські поліцейські спіймали кримінальне тріо, яке обікрало в місті з десяток квартир. Загальний «улов» злочинців – майже півмільйона гривень. Крадіями виявилось подружжя з Харкова. На місці їм допомагав чернігівський спільник.

Усі злодії – наркозалежні, з кримінальним минулим. Правоохоронці спіймали трійцю на гарячому, під час їхньої чергової вилазки до квартири в багатоповерхівці.

«Інформація почала надходити до Чернігівського відділу поліції протягом останнього часу. Громадяни повідомляли, що відбуваються крадіжки. Крадіжки були однотипні. Всі були скоєні шляхом підбору ключів», — речник ГУНП у Чернігівській області Сергій Бриль.

При особистому огляді оперативники вилучили в них гроші, золото, інші речі, а також знаряддя злочину – це відмички.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині поліція вилучила у молодика вибухівку та набої

Поліція провела низку санкціонованих обшуків за місцем тимчасового мешкання злодіїв, гастролерів. Тут було виявлено чималу кількість викрадених речей. І також поліція зараз з’ясовує, де знаходяться інші речі, які вони викрали шляхом крадіжок із квартир громадян.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження.  За крадіжки з проникненням в оселі злочинцям загрожує до шести років ув’язнення. Наразі поліція перевіряє їхню причетність до скоєння аналогічних правопорушень в інших населених пунктах.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Як можна повернути вкрадене? На відео я впізнала деякі свої речі, котрі в мене вкрали. Куди мені потрібно звернутись?

    1. Вам потрібно звернутися до поліції

Back to top button