Суспільство (відео)

У Чернігові створили фільм, від якого плачуть навіть чоловіки (Відео)

Цей фільм неодмінно викличе нестримні емоції навіть у людей із крижаними серцями та змінить їхній світогляд. Спільними зусиллями в Чернігові створено документальну стрічку «Нескорені духом». Головними героями стали жителі Чернігівщини, які мають особливі потреби. Їхні долі та життєві позиції викликають захоплення і повагу. Демонстрація проморолика до фільму викликала сльози на очах навіть у чоловіків. Нескорені духом можуть те, чого здорові люди зробити не в силах.

«Хто ж такі люди з обмеженими можливостями? Мабуть, ми. Подивіться на те, що роблять ці люди: без рук плавають, керують літаком, грають на музичних інструментах», — зазначає співавтор фільму «Нескорені духом» Вадим Антошин.

Співавторами фільму стали Вадим Антошин і Денис Піняєв. Ні в технічній, ні в матеріальній допомозі ніхто не відмовляв, тому над фільмом працювала ціла група людей. Його презентація відбудеться 25 серпня в кіно-культурному центрі Чернігова. Після неї автори хочуть запустити стрічку в прокат. А отримані від продажу квитків гроші підуть на потреби людей з інвалідністю.

Автор: Юрій Михуля

Оператор: Сергій Бутько

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Без Антошина в Чернигове и собаки не рожают ))) а эти инвалиды — молодцы! Пример для нас здоровых

Back to top button